😘ကိုရီယားကြက်ကြော် နည်း😍
၁/ ကြက်ပေါင် ကြက်တောင်ပံ ကိုဆေးကြောသန့်ရှင်းပါ
၂/ ဆေးကြောသန့်ရှင်းပြီးသော ကြက်တောင်ပံ ကြက်ပေါင်
ကို ဒယ်အိုးထဲထည့်ပြီး ပြုတ်ပါ (ဆား သကြား ကြက်သားမှုန့်)
ထည့်ပြုတ်ပါ(၅မိနှစ်ခန့် ပဲပြုတ်ပါ
၃/ ကြက်ဥကို ခလောက်ထားပါ(ကြက်ဥထဲ အရသာမှုန့် ထည့်ခလောက်ပါ
၄/ ပြုတ်ထားသောကြက်ပေါင်ကြက်တောင်ပံ ကို ကြက်ဥနဲ့လူးလိုက်ပါ
၅/ကြက်ကြော်မှုန့် နှင့်ကြက်ပေါင်၊ကြက်တောင်ပံကို ပြန် ကပ်လူးပါ(၂ခါ)
မှတ်ချက်- ကြက်ဥနှင့်လူး ကြက်ကြော်မှုန့်နှင့်ကပ်လူးပါ( ၂ကြိမ်ပြုလုပ်ပါ)
၅/ဆီအိုးထဲ ဖြေးဖြေး ထည့်ပါ (ဆီပူချိန် ၇၀%ဖြစ်ရပါမည်)
ပြီးတော့ မီးကို အနည်းငယ်လျှော့လိုက်ပါ။
😁ကဲ့အိမ်ရှင်မများ လက်စွမ်းပြလို့ရပါပြီ😂
၁/ ကြက်ပေါင် ကြက်တောင်ပံ ကိုဆေးကြောသန့်ရှင်းပါ
၂/ ဆေးကြောသန့်ရှင်းပြီးသော ကြက်တောင်ပံ ကြက်ပေါင်
ကို ဒယ်အိုးထဲထည့်ပြီး ပြုတ်ပါ (ဆား သကြား ကြက်သားမှုန့်)
ထည့်ပြုတ်ပါ(၅မိနှစ်ခန့် ပဲပြုတ်ပါ
၃/ ကြက်ဥကို ခလောက်ထားပါ(ကြက်ဥထဲ အရသာမှုန့် ထည့်ခလောက်ပါ
၄/ ပြုတ်ထားသောကြက်ပေါင်ကြက်တောင်ပံ ကို ကြက်ဥနဲ့လူးလိုက်ပါ
၅/ကြက်ကြော်မှုန့် နှင့်ကြက်ပေါင်၊ကြက်တောင်ပံကို ပြန် ကပ်လူးပါ(၂ခါ)
မှတ်ချက်- ကြက်ဥနှင့်လူး ကြက်ကြော်မှုန့်နှင့်ကပ်လူးပါ( ၂ကြိမ်ပြုလုပ်ပါ)
၅/ဆီအိုးထဲ ဖြေးဖြေး ထည့်ပါ (ဆီပူချိန် ၇၀%ဖြစ်ရပါမည်)
ပြီးတော့ မီးကို အနည်းငယ်လျှော့လိုက်ပါ။
😁ကဲ့အိမ်ရှင်မများ လက်စွမ်းပြလို့ရပါပြီ😂
Comments
Post a Comment