ကိုရီယားကြက်ကြော် နည်း

😘ကိုရီယားကြက်ကြော် နည်း😍

၁/ ကြက်ပေါင် ကြက်တောင်ပံ ကိုဆေးကြောသန့်ရှင်းပါ

၂/ ဆေးကြောသန့်ရှင်းပြီးသော ကြက်တောင်ပံ ကြက်ပေါင်
ကို ဒယ်အိုးထဲထည့်ပြီး ပြုတ်ပါ (ဆား သကြား ကြက်သားမှုန့်)
ထည့်ပြုတ်ပါ(၅မိနှစ်ခန့် ပဲပြုတ်ပါ

၃/ ကြက်ဥကို ခလောက်ထားပါ(ကြက်ဥထဲ အရသာမှုန့် ထည့်ခလောက်ပါ

၄/ ပြုတ်ထားသောကြက်ပေါင်ကြက်တောင်ပံ ကို ကြက်ဥနဲ့လူးလိုက်ပါ

၅/ကြက်ကြော်မှုန့် နှင့်ကြက်ပေါင်၊ကြက်တောင်ပံကို ပြန် ကပ်လူးပါ(၂ခါ)
မှတ်ချက်- ကြက်ဥနှင့်လူး ကြက်ကြော်မှုန့်နှင့်ကပ်လူးပါ( ၂ကြိမ်ပြုလုပ်ပါ)

၅/ဆီအိုးထဲ ဖြေးဖြေး ထည့်ပါ (ဆီပူချိန် ၇၀%ဖြစ်ရပါမည်)
ပြီးတော့ မီးကို အနည်းငယ်လျှော့လိုက်ပါ။

😁ကဲ့အိမ်ရှင်မများ လက်စွမ်းပြလို့ရပါပြီ😂


Comments